Nederland zoekt eindelijk professionele hulp

Nederland zoekt eindelijk professionele hulp

Nederland zoekt eindelijk professionele hulp

Grand prix geeft manisch-depressief land laatste zetje

Nederland zoekt professionele hulp. Na de grand prix van Zandvoort beseft ons land zelf eindelijk ook dat het zo niet langer gaat. Hoogstwaarschijnlijk is Nederland manisch-depressief.

“Het is niet normaal om zo extreem vrolijk te zijn vanwege de overwinning van Max Verstappen en het zonnige weer en tegelijkertijd zo verschrikkelijk boos over het coronabeleid en de trage formatie”, zegt staatshoofd Willem-Alexander. “We hebben het lang niet willen zien, maar we redden het niet in ons eentje.”

De bevriende buurlanden België en Duitsland maakten zich al langer grote zorgen over Nederland. “Het is duidelijk dat de Nederlandse gedachten alle kanten op schieten en dat jullie daar zelf niet meer uitkomen”, zegt de Duitse president Frank-Walter Steinmeier. “Wij hebben geprobeerd er voor jullie te zijn, maar wij zijn ook geen psychiater.”

De verwachting is dat Nederland voorlopig moet worden opgenomen. Voor onze eigen bestwil hebben we geen toegang tot Twitter.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

We kunnen Nederland beter teruggeven aan de rechtmatige eigenaren:

40% terug naar Luxemburg
40% terug naar Indonesië
20% terug naar Duitsland

Eerlijke verdeling. Ik als 100% Nederlander sta hier helemaal achter!

Reageer
gravatar

Eindelijk begrijpt De Speld het ook: het meest geseculariseerde landje ter wereld is compleet de weg kwijt. De oplossing wordt nu gezocht bij psychiaters en psychologen. Helaas weten zij ook niet het antwoord op de grote, trage levensvragen.

Reageer
gravatar

Ik zie het. Ik begrijp het. Ik wil graag wat welwillende adviezen verstrekken over hoe het beter kan in jullie land. In mijn land worden mensen met een gestoorde mening binnen één dag gezond, en gaan ze er zelfs op de (staats)televisie over vertellen. Wonderen bestaan nog, en wij maken ze.

Reageer
gravatar

Frank-Walter (Steinmeier – red) heeft groot gelijk. Het wordt tijd dat wij voor het demissionaire weifelachtige Kabinet een nationale psychiater benoemen als president van ons land, die deskundig genoeg is om machtsbeluste Kamerleden en dolgedraaide politici in de hand te houden.

Reageer
gravatar

Beste heer, U heeft groot gelijk. Het is volslagen belachelijk dat wij een koning hebben, die niet ingreep bij de vele flaters van het huidige kabinet. Aan niksnutten hebben we immers niets, nothing, nichts, rien, niente!