NOS

NOS

Waarom is er niet meer aandacht voor de Paralympische Spe.. hé, een duif met een Strava-account!

De Paralympische Spelen zijn al even bezig, maar het valt ons op dat er vrij weinig toewijding voor is in de media en voor het koffiezetapparaat op werk. En dat terwijl Nederland vandaag naar de 9e plek steeg op de medaillespiegel. Wij vragen ons daarom af: waarom is er niet meer aandacht voor de Paralympische Spe.. hé, een duif met een Strava-account!

Postduif Mathieu is de eerste en voorlopig de enige duif met een GPS-tracker. Zijn eigenaar Tijs van der Hulst is apetrots. Ook pakte Kelly van Zon een gouden plak bij het tafeltennis op de Paralympische Spelen. Het betekende voor Kelly de der… wow! Die duif heeft gewoon 61.2 km gevlogen in 1 uur en 2 minuten! Een ongekende prestatie van postduif Mathieu. Ik ga hem zeker volgen!

De duivensport zou eigenlijk een fantastische toevoeging zijn voor de Olympische Spelen. Het is geweldig. Hier zou veel meer aandacht voor moeten zijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sorry, maar onze belangstelling gaat meer uit naar mensen die zich bijvoorbeeld meer associëren met een geit dan met een mens en daarom een x in hun paspoort willen, anders is het kwetsend. Die pipoos in zo’n wagentje vinden we niet zo interessant. Tenzij ze homo zijn natuurlijk, en moslim.

Reageer
gravatar

Ja, een heel goed idee! Nog meer dierenleed op de Olympisch Spelen!
Ik stel voor dat we ook het Kaninhoppning toevoegen aan het officiële programma.
Kan er een nieuw couplet worden toegevoegd aan Flappie.
“Alleen de Gouden Plak lag nog in het hok…”

Reageer