YouTube: Nobel Prize

Wie zijn de kanshebbers voor de Paranobelprijzen?

Beste gehandicapte wetenschappers komen samen in Helsinki

Het is deze week weer tijd voor de uitreiking van de Paranobelprijzen. De beste gehandicapte wetenschappers dingen in Helsinki mee naar de prestigieuze wetenschapsprijzen. Wie zijn de kanshebbers?

De Nederlandse econoom Jan van Beek deed onderzoek naar de hoogconjunctuur in Scandinavië. Volgens kenner Emma O’Brien maakt hij goede kans om woensdag de Paranobelprijs voor mensen met een klompvoet in ontvangst te mogen nemen. “Van Beek is een gerespecteerd vakman en zijn werk wordt vaak geciteerd in wetenschappelijke werken. Bovendien is hij de enige econoom ter wereld met een klompvoet.”

Op het gebied van de scheikunde lijkt de Paranobelprijs naar een onderzoeksgroep van drie blinde Britten te gaan. Hun reeks experimenten met de ontbranding van grote hoeveelheden fosfor maakte veel los onder beperkte academici. O’Brien: “Het onderzoek is een absoluut unicum in het huidige invalide onderzoeksveld, vooral omdat ze nog niet blind waren toen ze begonnen.”

De Paranobelprijs voor de literatuur wordt dit jaar hoogstwaarschijnlijk uitgereikt aan de Roemeense analfabeet Roman Mutu. Arnon Grunberg grijpt er opnieuw net naast.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Van wie kwam eigenlijk het initiatief om de grote zaal van het Concertgebouw zo ingrijpend te veranderen? Het kerkorgel uit de Nieuwe Kerk, het orkest naar boven, op de achtergrond reclames van de sponsorende bedrijven en gouden klapstoeltjes voor Willem-A. en Maxima en dan ook nog blauw vilt uit de snookercompetitie op de vloer. RTL-4 heeft de uitzendingsrechten zeker?

Reageer
gravatar

Je zult mij niet op de PvdA zien stemmen, maar het is een schandaal dat de nominatie voor Jeroen (Dubloen) Deysselbloem al weer NIET is gehonoreerd.
Een volbloed idioot die zó evident zwaar kortzichtig is ten aanzien van zijn oude electoraat, had toch minstens op de shortlist van de Paranobelprijs Economie moeten figureren. Ik doe ook niet meer mee, voor straf.

Reageer
gravatar

De gemankeerde ontwerpers van Vlamsung krijgen gezamenlijk de paranobelprijs voor ECONOMIE.

Hun produkt creëert zijn eigen vervolgvraag (mits de eigenaar het overleeft)

Nobelcomité

gravatar

Ach wat mist de redactie hier toch een kans voor open doel!! Hadden ze juist hierover de eminente prof. dr. ir. Bokhoven (tevens begenadigd trendlistener) maar aan het woord gelaten. Ook op dit gebied staat deze gigant zijn mannetje. Verder heeft de redactie gemist dat Bokhoven vandaag -zie de kranten, jaja- de nieuwe turncoach is geworden van de Nederlandse turnploeg als opvolger dhr. Fenner. Redactie: doe gewoon je huiswerk!!!!

Reageer