Shutterstock / stockfour

Shutterstock / stockfour

Man die altijd alle regeringspartijen afrekent vindt dat formatie moet opschieten

Harm (37) stemde negen jaar geleden op de PvdA (“Doe ik nooit meer.”) en vier jaar geleden op D66 (“Was meteen de laatste keer.”) Nu vindt hij dat de formatie moet opschieten.

“Het is een schande voor het land dat de politiek er niet uitkomt”, zegt de man die in wilde tirades ontsteekt als ter sprake komt dat D66 vier jaar geleden is gaan samenwerken met de ChristenUnie. “Waarom stapt niemand in Den Haag over z’n schaduw heen?”

Harm vindt het minachting van de kiezer. “De betrokken partijen moeten nu met elkaar om tafel en eruit komen. Ik vind inmiddels alles best. Zolang het maar niet met Rutte is.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De formatie heeft nog geen goedkeuring van de NUPI gekregen. De kwaliteit kan niet worden gewaarborgd, en dan weet je het wel: dan kun je dat mooie zilveren stickertje op je buik schrijven.

Ik hoef verder niet uit te leggen wat mijn bron is. Dat is algemeen bekend.

Reageer
gravatar

Wij van de PvdA kunnen niet wachten op een volgend electoraal pak op ons flikker, dus als het aan ons ligt doen we mee. We hebben alvast een prachtig woke-programma waar op voorhand de doorsnee burger een waas van voor z’n ogen krijgt, en dan moeten de milieubelastingen nog konen!

Reageer
gravatar

Als we nu snel formeren, kunnen we snel doorpakken met de nieuwe verkiezingen na de val van kabinet Rutte IV. Hopelijk staat Pieter Omtzigt dan paraat met een nieuwe partij. Ik sta al paraat met mijn potlood in de hand!

Reageer
gravatar

Walla deze Harm is de goeiste ik tweivel altijd tussen op het kabinet of de oppopolitie stemmen deze keer heb ik op het kabinet gestempt maar de volgende keer ga ik missgien op de oppopolitie stemmen ja tog. Ik ga alleen nooit op trump stemmen dat zweer ik want die zegt alteit krep hem bij de poessie nou dat vint ik dierenmiswandeling.

Reageer