Shutterstock

Shutterstock

Lisa en vriendinnen organiseren gezellige Harry Potter-triatlon

3 kilometer zwemmen, 180 kilometer wielrennen, alle Harry Potter-films kijken

Lisa, Sanne en Debbie raakten op de middelbare school bevriend dankzij hun gezamenlijke liefde voor Harry Potter. Nu, meer dan 15 jaar later, houden ze regelmatig for old times sake een heuse Harry Potter triatlon: 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer wielrennen en alle Harry Potter-films kijken.

Vooral het laatste onderdeel is volgens Lisa elke keer weer zwaar. “Bijna 20 uur. Dat is sowieso al een hele zit, maar na al die lichamelijke inspanning is het helemaal afzien. Eigenlijk wil je eerst gewoon even douchen. De eerste keer dat we ons aan een triatlon waagden raakten we al tijdens de Gevangene van Azkaban volkomen verzuurd en vielen we in slaap nog voordat Harry Sirius Zwarts ontmoette. Inmiddels hebben we beter geleerd hoe we onze krachten moeten doseren. Iets rustiger tijdens het wielrennen zodat je vol kunt vlammen tijdens de Vuurbeker.

“Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende energie heeft Lisa zorgt er voor dat iedereen voor de hele triatlon voldoende Harry Potter-versnaperingen beschikbaar zijn. “Maar je moet natuurlijk wel goed opletten. Het laatste wat je wilt is dat je al tijdens het zwemmen per ongeluk een smekkie met oorsmeer-smaak eet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Walla deze triejatlon is de goeiste ik ga ook alteit jatten met twee gappies van me je weet zelf. Harrie Potter is ook de goeiste film zeker de gevangunu van afghanistan is de goeiste.

Reageer