shutterstock.com/Kevin Carlock/YT

Perkamentus: J.K. Rowling plast onder de douche

Fictief figuur komt met nieuwe onthullingen over bedenker

Opnieuw een opmerkelijke onthulling over het Harry Potter-universum. De schrijfster J.K. Rowling plast onder de douche. Dat heeft Perkamentus vandaag laten weten op zijn Twitter-account.

“Ze zegt dat ze het doet om water te besparen”, zegt het voormalig hoofd van Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. “Maar dat neemt niet weg dat er allemaal vieze spetters op de muur komen. Eerlijk gezegd denk ik dat ze het vooral doet uit luiheid. Ze draagt soms ook twee dagen dezelfde sokken en de bank zit altijd onder de kattenharen.”

Het is niet voor het eerst dat Perkamentus met een onthulling komt over de scheppers van het fictieve universum waarin hij leeft. Eerder maakte hij bekend dat hij liever had gewild dat zijn rol in de Harry Potter-films werd vertolkt door Martin Freeman. “Ik vond hem erg geestig als Tim in The Office.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *