Shutterstock / Alex Bogatyrev

Shutterstock / Alex Bogatyrev

Pissebed die onder steen heeft geleefd op de hoogte van alle pissebedzaken

Pissebed Tiberius heeft de afgelopen jaren onder een steen geleefd. Hij is daarom bijzonder goed op de hoogte van alles wat er speelt in pissebedland.

“De man drie huizen verderop heeft zijn tuin betegeld, dus daar liggen kansen voor onze soort. We hebben het er ook vaak over gehad dat het deze lente erg vochtig is geweest.”  Tiberius vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste pissebednieuwtjes. “Jolanda heeft onlangs 160 kindjes gekregen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik krijg meer dan $ 87 per uur betaald vanuit huis met 2 kinderen thuis. Ik had nooit gedacht dat ik het zou kunnen, maar mijn beste vriendin verdient meer dan 10k per maand hiermee en ze overtuigde me om het te proberen. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik heb gedaan… http://Www.MoneyApp2.Com

Reageer