Shutterstock / Nadino

Shutterstock / Nadino

Mens kan zich niet voorstellen dat dieren verbeeldingskracht hebben

'Absurd idee'

Dat een nieuwe, baanbrekende Amerikaanse studie heeft aangetoond dat dieren net als mensen beschikken over verbeeldingskracht gaat er bij dit mens niet. “Dieren? Verbeeldingskracht? Als in ‘het vermogen om mentale beelden, ideeën of gevoelens op te roepen zonder deze op dat moment waar te nemen’? Nee, daar kan ik me nou echt helemaal niks, nada, noppes bij voorstellen.”

Het mens tuurt en peinst naar de speklap op zijn bord. “Dus je wil zeggen dat dit varken ooit kon nadenken of fantaseren over een plek buiten zijn fysieke omgeving? Nehh. Wat een absurd idee zeg. Dat zie ik echt niet voor me. Haha, moet je nagaan dat, dat echt zo zou zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *