Shutterstock / KARI K

Shutterstock / KARI K

Herman is extreem purpose gedreven maar tevens een komodovaraan dus ja

'Idealistisch valoriseren voorlopig ondergeschikt aan oppeuzelen rottend karkas van waterbuffel'

Goed voor de business én de wereld. Dat zijn de kernwaarden van Herman, die zichzelf omschrijft als extreem purpose gedreven. 'Het verhaal' vindt hij belangrijker dan winstmaximalisatie. Continu staat hij in contact met zijn 'why'. Behalve nu, want zijn beperkte reptielenbrein is compleet in beslag genomen door het karkas van de gedode waterbuffel die voor hem ligt. Langzaam maar efficiënt schraapt de komodovaraan het rottende vlees van de beenderen van zijn prooi. Zijn ambitie om in co-creatie met de stakeholders duurzaam te valoriseren, staat als idealistisch dessert in de ijskast te wachten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *