Shutterstock / Iryna Imago

Shutterstock / Iryna Imago

Baasje mopshond stelt gerust: ‘Hij blaft alleen omdat ‘ie dood wil’

Mopshondje Sprinkles blaft soms naar voorbijgangers, maar dat is volgens haar baasje Jeanine helemaal niets om je zorgen over te maken. “Hij blaft gewoon omdat ’ie dood wil.”

Sprinkles komt op sommige mensen over als een agressief klein hondje, maar dat is volgens Jeanine een verkeerde interpretatie. “Hij bedoelt gewoon te zeggen: ‘help mij, voorbijganger, verlos mij uit mijn lijden! Ik trek het niet meer, iedere hap naar adem die ik neem voel ik mijn hele lichaam. Hoe kan er een God zijn, als deze ondraaglijke pijn deel is van wie ik ben, als mopshond.’ Helemaal niet agressief dus, juist heel kwetsbaar. Hij doet echt niks. Hij kán zelfs niks.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat denk ik ook. Heb het artikel niet kunnen lezen, wil geen gast zijn hier; laat staan vage kennis.
Maar toch denk ik dat de kop (vh artikel) de lading wel dekt, hond wil dood want ademnood en hoofdpijn. Heb ik het goed geraden? Ja zeker, en dat zonder hier te gast te zijn. Of toch wel. Ben er nog niet helemaal uit.

Reageer