YouTube / WNL

YouTube / WNL

Kabinet: Afghanen die naar Nederland willen moeten niet zo drammen

Nederland is niet van plan om Afghanen die Nederlandse troepen hebben geholpen, zoals beveiligers en logistieke medewerkers, naar Nederland te halen. Het staat het kabinet tegen dat al die Afghanen zo zitten te drammen.

“Al die klagerige kreten van ‘de Taliban komt m’n hele familie vermoorden’, het doet me allemaal erg denken aan m’n neefje die geen tweede ijsje krijgt”, zegt staatssecretaris Dilan Yeşilgöz. “Soms moet je weten wanneer je te ver gaat.”

Yeşilgöz krijgt bijval van Ankie Broekers-Knol. “Het zijn van die mensen die allemaal heel erg hun zin willen doordrijven. Nederland moet dit, Nederland moet dat. Nou: als het op die toon gaat hoeft Nederland helemaal niets.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 8750, alleen ecom werkte 12 uur per week. Mijn buurvrouw heeft de schatting van $ 15k al heel lang gevonden en ze werkt zeven dagen ongeveer 20 uur. Ik kan niet vertrouwen hoe direct het was toen ik het eenmaal probeerde informatie..

http://Www.Moneyapp2.com

Reageer
gravatar

Vergeet ook niet dat hun carbon fotoprint veel groter wordt als ze van hun hutje naar een nieuwe woning verhuizen. En dan ieder jaar met het vliegtuig naar Afghanistan op vakantie. Beter blijven ze daar.

Reageer
gravatar

Ze zijn natuurlijk bang dat de Afghanen eenmaal hier, zich te buiten zullen gaan aan de heerlijke runderrookworsten van HOY en er te weinig over blijven voor de Nederlanders zonder migratie-achtergrond.
Die angst is onterecht. Er is genoeg voor iedereen. Dus eten we samen, snij de worst maar aan, dus eten we samen, niet alleen!

Reageer