Shutterstock / Nickolay Khoroshkov

Shutterstock / Nickolay Khoroshkov

Kabinet sleept Urgenda naar de rechter: ‘Niet streng genoeg voor ons geweest’

Het kabinet begint een rechtszaak tegen Urgenda. Het nieuwe klimaatrapport maakt volgens de partij maar één ding duidelijk: “Jullie zijn niet streng genoeg voor ons geweest.”

“Wij hebben te makkelijk het ‘Urgendavonnis’ naast ons neer kunnen leggen. Dat begint nu catastrofale gevolgen te krijgen”, stelt staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Dilan Yesilgöz-Zegerius. “Wij zijn erg benieuwd wat de rechter daarover te zeggen heeft.”

Het kabinet hoopt dat een uitspraak van de rechter Urgenda zal dwingen voortaan strenger voor hen te zijn, als ze zich even niet aan de regels houden. “Daar móéten ze zich wel aan houden. Het is ons laatste redmiddel.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eindelijk! Er is een geweldige manier om vanuit uw huis online te werken met uw computer en tegelijkertijd geld te verdienen… Alleen basiskennis van internet nodig en een snelle internetverbinding… Verdien maar liefst $ 3000 per week… 𝐖𝐰𝐰.𝐌𝐨𝐧𝐞𝐲𝐀𝐩𝐩𝟐 .𝐂𝐨𝐦

Reageer
gravatar

Twitterend Nederland had anders ook wel wat harder mogen roepen dat het de verkeerde kant op ging. Wij roepen alle twitteraars ter verantwoording. U dient allen morgen tussen 08:00 en 17:00 h aan de balie van uw gemeentehuis te verschijnen. Even op de aanmeldzuil drukken voor een nummertje. U zult worden opgeroepen voor een gesprek met de verantwoordelijk wethouder, dat maximaal drie kwartier duurt.

Reageer