Shutterstock / Furkan Telliogluu

Shutterstock / Furkan Telliogluu

Geen bericht vandaag door personeelstek-

Dit bericht is onvolledig door het schrijnende personeelstekort. Mocht u daardoor een gebrek aan informatie ervaren, bieden we onze verontschuldigingen aan. Wij hopen u op een later tijdstip verder te informeren, moet nu meeting om te kijken hoe we aan meer mensen komen, Jos, kijk jij hier nog even naar en plaats je dan? Móet nu echt door, twee ziekmeldingen vandaag, stagiair op vakantie, hoe kan het dat mensen niet meer willen werken? Anyway, Jos?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat doen al die Belgen doe proberen deze website over te nemen en verdeeldheid te zaaien. Ik heb alle nep-Erno’s en nep-Breppo’s inmiddels op de ‘Vijanden van HOY’-lijst gezet. Dit moet bijdragen aan een forse vermindering van het aantal Belgen hier.

Aan HOY-worst kan ik weinig doen, dat is de gewoon de meest superieure worst. Wie het daar niet mee eens is, is waarschijnlijk lid van Unox en daarmee automatisch vijand van HOY!

Liefs Erno (de echte!)