Jong girafje onthoofd in dierentuin Raqqa

Komkommernieuws uit het Kalifaat

Deze zomer brengen we elke dag een update van het komkommernieuws uit het Kalifaat. Wat gebeurt er vandaag allemaal in de gebieden die gecontroleerd worden door de strijders van ISIS?

Jong girafje onthoofd
In de dierentuin van Raqqa is een jong girafje onthoofd. Het overspelige diertje heette Yusuf. Wie het hoofd van Yusuf aan een elektriciteitsmast wil zien hangen, kan nog de hele week terecht in de pittoreske binnentuin van Raqqa Zoo.

Palmyraan rijdt 30 jaar zonder rijbewijs
Een man uit Palmyra rijdt al ruim 30 jaar zonder rijbewijs. Mahmoud Ghasef (38) liep tegen de lamp bij een snelheidscontrole. De plaatselijke autoriteiten hebben hem veroordeeld tot een laatste waarschuwing en ophanging.

Zomers weer in aantocht
De afgelopen weken was er sprake van een kwakkelzomer, met temperaturen die nauwelijks boven de 35 graden uitkwamen. Deze week lijkt er eindelijk zicht op verbetering. In Mosul bereikt het kwik mogelijk vandaag al de 48 graden. Vanwege de felle zon wordt vrouwen aangeraden hun oogleden goed in te smeren.

Oudste gijzelaar van Syrië (50) overleden
Op een onbekende locatie is de oudste gijzelaar van Syrië overleden. De Russische spion Aleksandr Kulinov werd 50 jaar oud. De nieuwe oudste gijzelaar van Syrië is de Japanse journalist Moyicho Fujoko, die vastgehouden wordt in de buurt van Mansurah. Hij is 48 jaar.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een kenner weet dat de smaak van giraffe en paardenvlees bijna niet te onderscheiden zijn. Dit vlees is dan ook weer bedoeld voor de export-markt waar het hedendaags alweer verwerkt is in mijn stukje paardenworst van de Jumbo. En zo betalen wij indirect weer de rekening voor de Arabische lente.

Reageer
gravatar

Ze hadden eerst een giraf willen ophangen maar dat is niet helemaal gelukt. Wat als het kalifaat doorstoot tot onder Samber en Maas? Dat kan best want de meeste Belgen snappen niks van een giraf.

Reageer
gravatar

(foto) 35 graden daar en wij hier maar hunkeren naar de zon, zeker als je dit weer ziet dan blijkt het altijd meteen een stuk gezelliger met het zonnetje

Reageer
gravatar

Gossiemikke, wat een nieuws.

Als een giraf een IS strijder onthoofdt, dat is pas nieuws.

DIt heeft weer een hoog komkommergehalte.

Hoewel komkommers best lekker zijn met wat kruiden en azijn. Dat dan weer wel.

Reageer
gravatar

Dit is verschrikkelijk nieuws een girafje onthoofd, dat kan echt niet hoor in deze tijd. Dat ze dat nou bij mensen doen allah, maar een klein girafje dat kan echt niet. Dat is pas barbaars.

Reageer
gravatar

Ja, schandalig gewoon. Ik ben vandaag meteen met foto’s naar het dierenpark gegaan om ondersteuning voor een petitie te krijgen. Ik heb de giraffen de foto’s laten zien en heb nu 5 hoefomlijningen gekregen (de andere giraffen waren minderjarig).

gravatar

Sterker nog, met dit soort nieuws wil deze atheist zich ook nog wel bekommeren over het wel en wee van het kalifaat!

gravatar

Als ECHTE Spuit Elf distantieer ik mij van dit bericht. Alhoewel…. de inhoude is dan wel weer klasse. Ik had dit zelf gepost kunnen hebben….. Nou vooruit dan maar. Zoals ze bij ons zeggen: “Loat goan”!