Aloha Hawaii / Shutterstock.com

3 adviezen voor een spetterend seksleven, maar wij doen alleen één keer per maand missionaris, dus kijk zelf maar even

Een seksleven waar de klodders en het genot van afspatten, dat wil iedereen wel en vooral jij ook. Ja. Maar niemand heeft het, wij ook niet trouwens, want we slepen ons om de vier weken zuchtend en vermoeid op onze al even apathische partner om er in missionarishouding na anderhalve minuut een soort van glimlach uit te persen. Dus misschien kun je beter zelf maar even kijken wat je doet en zo.

1. Kijk zelf maar even
Je weet zelf waarschijnlijk wel wat je fijn vindt en zo niet kun je altijd even rondvragen hoe anderen het doen

2. Ga het gesprek aan met je partner, of niet
Dit klinkt altijd als een goede tip, we hebben ook veel communicatiemensen op de redactie die eindeloos door blijven lullen over dat je met je partner in gesprek moet blijven, dus misschien is het wat. Zie maar. Niet doen kan waarschijnlijk ook geen kwaad.

3. Er staat vast wel wat online
Tja er zijn nu eenmaal ontzettend veel artikelen geschreven over seks en er is zelfs een compleet filmgenre aan gewijd dus als je denkt dat je er wat aan hebt dan kun je daar naar zoeken. We zochten zelf op ‘how to dominate a midget’ en een YouTube-kanaal van ene cuntdestroyer69, maar daar werden we niet zo veel wijzer van, dus misschien kun je zelf ook even kijken. Zou niet heel veel moeite hoeven zijn en het is toch ook jouw seksleven uiteindelijk? Wij gaan daar niet over.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De onnadenkende eigenwaan van mensen nu zit zo in elkaar dat als ik ze in contact breng met de realiteit ze niet meer weten wie ze zijn.
Ze zijn te klein voor hun eigenwaarde.
De verticale bewustzijnsconstitutie van mens en de aarde, wordt overgeslagen.
De grootste naïevelingen zijn het meest kritisch. Laten we niet denken dat ze rationeel of intelligent zijn, hun maatstaven zijn te klein door gebrek of afwezigheid van zelfonderzoek. De eenheid die gepretendeerd wordt ligt derhalve op een plat, of met een duur woord horizontaal, vlak. Het zijn de debielen. De eenheid van spiritueel soort is altijd verticaal, en stoelt op zelfkennis, daar ligt de beproeving van ieder mens. Daarin gefaald laten ze zich daarom zo gaan in hun fanatisme dat het zoekt naar gelijkheid via de foutieve kleinigheden bij de ander, of bemoeizucht.
Er is dus een conflict van een bizarre soort tussen eenheid en hiërarchie.
De aanhangers van de eenheidsfilosofie zien niet dat de eenheid die op politiek, maatschappelijk vlak wordt gezocht almaar vlakker wordt. We zien het aan alle relaties die ontleend zijn aan de mondialisering van de kliekjes op dorpsniveau in modellen van seks, waarbij het semipedofiele type van de getatoeëerde blonde neonazi met een ringetje in zijn oor, met zijn Aziatische (Thaise) kindmeisje steeds meer in is geraakt als officiële politiek.

Reageer
gravatar

Ik zag 2 mensen sex hebben in een lesbiefilm op VHS met een NUPI-sticker (dus betrouwbaar!). Berustte deze lesbiefilm op de waarheid?

Reageer