Studio Speld / Shutterstock

Jeroen (21) gelooft nog in de katerfee

Jeroen is al 21 jaar en toch gelooft hij nog in de katerfee. Hij denkt dat als hij ‘s nachts stomdronken zijn kussen onderkotst, er de volgende dag paracetamol onder liggen. 

“Als Jeroen dronken is, gaat hij er helemaal in op”, vertrouwt huisgenoot Leroy ons toe. “‘Ik heb weer braakneigingen, ik heb weer braakneigingen’ roept hij dan enthousiast. Vervolgens rent hij de trap op en gaat naar bed. Zo gaat het elke week een paar keer.”

In werkelijkheid is het altijd Leroy die trouw een strip met paracetamol neerlegt, maar hij laat zijn huisgenoot vooralsnog in de waan dat het de katerfee is. “Soms denk ik: dit begint echt te smerig te worden, maar dan zie ik die jongen weer stomdronken rollen in z’n eigen kots met die intens tevreden glimlach op z’n gezicht. En ja: dan smelt ik toch weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kenners weten, eerst een goede bodem leggen met een halve rookworst van HOY. Luycks mosterd niet vergeten!
En vergeet ook niet de wijze raad: Drink louter Kabouter!

Reageer