andrekoehn / Shutterstock

andrekoehn / Shutterstock

Levensgenieter doodongelukkig

Levensgenieter Berry is doodongelukkig. En dat terwijl de veertiger het er altijd flink van neemt. “Ik ga naar de kroeg wanneer ik wil, eet bijna elke dag buiten de deur en doe altijd waar ik zin in heb”, zegt Berry. “Een echte levensgenieter dus. Maar doodongelukkig.”

Een rondvraag langs Berry’s vrienden biedt weinig inzicht in de mogelijke oorzaken van het ongeluk. “Berry?”, zegt buurvrouw Rowena. “Da’s nou eens een echte levensgenieter. Ik zie hem bijna dagelijks in die kroeg zitten. Soms dondert-ie strontlazarus van de kruk. Die jongen neemt het er goed van.”

Ook maat Arush roemt Berry’s vrije geest en losse houding. “Die gozer is een echte bon-vivant. Het is jammer dat-ie zo vaak naar het ziekenhuis moet vanwege die levercirrose. Anders zou die zo nóg meer uit het leven halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *