zef art / Shutterstock / StudioSpeld

zef art / Shutterstock / StudioSpeld

Party-Roy verrast door 25-jarig jubileum Flügel: ‘Ik drink het al 35 jaar’

Dit weekend werd het 25-jarig bestaan van het welbekende roze drankje met de gele dop gevierd. Het jubileum van Flügel kwam als een verrassing voor Party-Roy, de man die als kind in een ketel Blue Curacao viel: “Huh, maar ik drink het al 35 jaar.”

“Wij kregen het vroeger als we moesten kalmeren, maar ook op verjaardagen en voor ontbijt. Er zitten hele mooie voedingsstoffen in weetjewel, zoals suiker, alcohol, zwarte bessensap, voedingszuren, kleurstof, en niet te vergeten water. De roze dorstlesser noemden wij het altijd”, zegt Roy.

Hoe het precies heeft kunnen gebeuren dat ze bij de familie Roy thuis al tien jaar voor het spul op de markt kwam Flügel dronken weet hij nog niet precies, maar hij heeft wel een theorie: “Onze ouders experimenteerden allang met wodka, kleurstoffen en Guarana, dus het kan zijn dat ze per ongeluk op Flügel zijn gestuit tijdens een maffe proef van ze, weetjewel.”

In ieder geval is Roy ‘hartstikke blij’ voor het merk Flügel. “Gefeliciteerd makkers, dat er nog 125 jaar mogen volgen. Ik vier het met een doosje”, zegt Party-Roy-boy-drankoctrooi-never nooit geen party zooi terwijl hij het veertigste dopje op zijn neus plaatst. Feest lekker Roy, tot gauwie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Roy, Tom en Jan, voor een lang leven zullen jullie het drinken van Blue Curacao, Wodka, Flügel en alle andere alcoholische dranken moeten afzweren.
En niet wachten tot nieuwjaar, want dan wordt elk voornemen niks.

gravatar

Hier krijgt de De Speld problemen met ons mee. Reclame is niet toegestaan zonder de waarschuwing in dikke letters voor ouders, dat hun kinderen onder de achttien zich niet mogen vergrijpen aan alcohol.

Dat geldt overigens ook voor grootouders. Vaak wordt niet begrepen dat het verbod ook voor kleinkinderen geldt.

De Warendienst,
Afdeling Alcohol Anoniem (AAA)

Reageer
gravatar

De naam Flügel is goedgekeurd door het Internationale Merkenbureau (International Trademark Acency – red.), dus er kan geen bezwaar tegen zijn anders dan gebruik van die naam door een concurrent. Dat is onrechtmatig, behalve in Rusland en China).