Dean Drobot / Shutterstock.com

Man die 15 maanden had uitgekeken naar uitgaan eindigt voor het eerst weer eenzaam en depressief in kroeg

Een avondje uitgaan was voor Jeremy (32) zo lang geleden dat hij eigenlijk niet meer wist hoe het was. Maar na dit eerste knallende feestweekend is zijn geheugen weer opgefrist. Voor het eerst in vijftien maanden eindigde hij weer eenzaam en depressief in een kroeg.

Het enige wat Jeremy de volgende dag herinnert aan de avond is een bonkende kater en een barkruk die hij uit dronken balorigheid uit de kroeg heeft gejat. Een laatste poging om iets van de avond te maken die nergens toe leidde omdat niemand kon delen in de grap en hij vervolgens 7 kilometer met een onhandig grote kruk in z’n arm door de stad moest fietsen.

Als hij verder denkt komt nog een beschamende scène naar boven waarbij hij onderuitgaat op de dansvloer met een dienblad vol fluitjes en een mislukte poging om een Britse expat te versieren met een imitatie van Theresa May. De compleet ongemeende high five richting een vriend die wel een chick aan de haak sloeg, gevolgd door een conversatie met een uitsmijter die zei dat ook hij nu toch ook echt naar huist moest, vervolmaakten de avond.

Bij het ontbijt maakt Jeremy de balans op: hij is 150 euro armer, heeft nul nieuwe mensen leren kennen, heeft twee uur in de rij gestaan bij Testen voor Toegang en twee uur in de rij voor de danstent. Volgend weekend weer.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat je dan weer niet leest, is of Jeremy nog een beetje positief uit de test is gekomen.
Tendentieus en negatief toch van De Speld. Jullie beginnen akelig MSM te worden .

Reageer