Kzenon / Shutterstock.com

Claires kots kan weer naar de club

De afgelopen maanden heeft Claire lauwwarme rosé moeten uitkotsen op haar eigen toilet thuis. Maar nu de clubs weer opengaan, kan ze eindelijk weer los gaan op het vertrouwde toilet van haar lievelingstoko. 

De vriendinnen van Claire zijn goed voorbereid met haarelastiekjes op zak, vochtige doekjes en smintjes. ‘‘Claire is echt onze kotser van de groep. Na acht tequilashotjes is ze al gevloerd. Maar ook echt zó bonding om dan met z’n allen haar haar uit haar gezicht te houden, even een lijntje van het een of ander aan haar voor te schotelen en vervolgens weer met z’n allen de dansvloer op om ‘I’m like a bird’ van Nelly Furtado mee te zingen!’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *