Bron: GTST

Buren met snellere verbinding wisten al dat excuses Janine niet goed vielen bij Billy

Het was een spectaculaire aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden gisteren, maar Lodewijk (34) en zijn vriendin Sasja (29) konden er amper van genieten. De buren verrieden al lang en breed van tevoren dat de excuses van Janine niet goed vielen bij Billy.

“We zaten nog middenin een gesprek tussen Ludo en Richard toen we ineens een enorm geschreeuw hoorden”, vertelt Lodewijk. “Ja toen wisten we al: Billy gaat de excuses van Janine niet zomaar accepteren.”

Als ze even later zien dat Billy Janine te lijf gaat is de spanning er eigenlijk al af. “We hadden al gehoord dat het vooral weer slechte tijden zouden zijn. Zo slecht? Dat was inderdaad nog een beetje een verrassing. Maar het is toch leuker als het ook nog goede tijden kunnen worden. De buren hadden het eigenlijk al verraden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat De Speld ook vol met reclame zit, weet bijna iedereen niet. Maar de glasvezel kronkelt zich toch door alle regels over snelheid heen. Straks moeten wij ontdekken dat Rutte en zijn nieuwe club al maanden aan ‘t regeren zijn, terwijl wij nog analoog naar kampioenschappen, wielrennen in Frankrijk of OS in Japan zitten te kijken. Hoe lang zal het niet duren, voor de 100 meter hardlopen eindelijk van Tokio in Nederland is gekomen?

Reageer