Shutterstock: Maridav

Shutterstock: Maridav

Pakketje voor de buren opvallend discreet

Hij is opvallend non-descript, het pakketje dat je namens de buren in ontvangst hebt genomen: een effen grijsbruine kartonnen doos, rechthoekig, en met een gewicht dat je ongeveer zou verwachten bij zo’n pakketje van middelgrote omvang.

Het pakket rammelt niet, ruikt niet en klotst niet. De inhoud hoeft niet gekoeld bewaard te worden en je hoeft ook niet te tekenen voor ontvangst. Nee, zó neutraal zie je pakketjes zelden. Zelfs de bezorger heeft geen noemenswaardige gezichtsuitdrukking.

Er staat weliswaar een afzender op de sticker – een postcode en huisnummer – maar een simpele zoekopdracht op Google Maps leert dat die toebehoren aan een kantoorcomplex op een bedrijventerrein in Sprang-Capelle waarin onder meer het bedrijf 'Diverse Artikelen Bezorgd VOF' is gevestigd. Nu weet je nog niets. Dat kan maar één ding betekenen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb jaren geleden bij een fruitimportbedrijf in de Bommelerwaard gewerkt. Ik durf daarom geen onopvallende pakjes meer aan te nemen.

Reageer
gravatar

Beste Moslimshater, teleurstellend voor jou maar de boevenbende is volledig Nederlands!

De grote bende is inmiddels bijna volledig opgepakt. Maar de boevenbaas heeft het enige nog loslopen bendelid vanuit zijn cel telefonisch geïnstrueerd om opvallend discrete bompakjes aan mijn oud-collega’s en mij te sturen.

gravatar

Maitreya toch, je bent van je geloof gevallen. ik had toch tenminste van jou verwacht, dat je achter kerstmis en nieuwjaar complotten van de wereldregering (die o.a. ritueel kindjes vermoord) zou zoeken.