Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers / Postcode Loterij / Shutterstock

Studio Speld: Anna-Britt Ruijgers / Postcode Loterij / Shutterstock

Verdriet bij buren Gaston Starreveld nadat hij alleen even aanbelde om een kopje suiker te lenen

Teleurstelling en groot verdriet bij de buren van Gaston Starreveld. Na in eerste instantie euforie en gejuich in huis omdat de Postcode Loterij-presentator aanbelde bij hen, bleek dit achteraf alleen te gaan om het lenen van een kopje suiker.

“Ik zag ons in gedachten al lekker een grote roadtrip door het westen van Amerika maken of voor alle kinderen de studieschuld in een keer af te lossen”, snikt de buurvrouw. “Toen ik door de gang aan de andere kant van de voordeur kwam begon ik al te twijfelen, want hij had geen bloemen en grote envelop bij zich. Maar ik dacht misschien win ik alleen de auto.”

Gaston besluit het de volgende dag goed te maken met een bloemetje en een excuuskaartje in een gouden envelop.

Wegens gebrek aan succes verlengd! Word nu Vage Kennis om betrouwbaar nieuws nog betrouwbaarderder te maken in deze tijden. Mocht dat je verder niet zoveel uitmaken, maar wil je vooral een gratis boek? Dan krijg je deze maand het jaaroverzicht ‘2023: Toch een Jaar’ erbij als je Vage Kennis wordt. Ga naar speld.nl/abonnementen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *