Postcodeloterij / Studio Speld

Postcodeloterij / Studio Speld

Gaston gaat bij mensen langs met een gouden envelop om ze te verrassen met ongewenste reclame

Gaston Starreveld gaat dit jaar wekelijks langs bij mensen thuis met een gouden envelop, om ze te verrassen met ongewenste reclame van de Postcode Loterij. Dat liet de goeeeeedlachse presentator weten aan Shownieuws.

“Mensen worden zo ontzettend blij als ze mij voor hun deur zien staan met een gouden envelop”, aldus Gaston. “Maar tegelijkertijd horen we van veel mensen dat ze een schurfthekel hebben aan het ontvangen van onze reclame. Dus die gaan we wekelijks bezorgen in de befaamde envelop. Want ongewenste reclamepost krijgen, en alle verzoeken tegen die post negeren, doe je bij de Postcode Loterij!”

Tot slot wil Gaston wel benadrukken dat de grootste prioriteit van de Nationale Postcode Loterij altijd zal blijven liggen bij de goede doelen. “Als je bijvoorbeeld kijkt hoe belachelijk veel bomen er jaarlijks worden gekapt, dan ben ik trots dat wij ons daar al jaren zo hard voor inzetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben onrecht aangedaan door de postcodeloterij. Ze keren mij de gewonnen prijs niet uit, terwijl ik toch echt nog in de prijswinnende wijk woonde toen ik het lot kocht.

Ik ga ze g.v.d. voor de rechter te brengen. Ze zullen hangen!

Reageer
gravatar

Plotbederver

De navolgende tekst niet lezen, als u het theateravontuur van De Speld voor uzelf en uw partner niet wil bederven.

Eén van de vier komieken gaat spelen als een wervelende boom die door een loterij is gered. Die komiek wordt natuurlijk door de drie andere spelers omver gehaald met kapvergunning van de gemeente waarin het toneelspel van De Speld op die dag wordt gespeeld.
Daarna wordt het lachen geblazen over de dreigementen aan de burgemeester, wethouders en raadsleden van de gemeente waarin wordt gespeeld.

Reageer
gravatar

De rechter kan er ook niks aan doen dat jij ontoerekeningsvatbaar bent bezopen maitreya. Het verbaast me dat hij jou nog geen algeheel Gall en Gall-verbod heeft opgelegd.

gravatar

Uiteraard laat ik de drank bezorgen, dus verbieden helpt niet zo veel. Wat wel heel vervelend is, dat de bezorgdienst niet meer betrouwbaar is. Zo kan het gebeuren dat ik rond het middaguur geen alcohol maar ook geen coke meer in huis heb en dan worden mijn reacties er niet beter op.

gravatar

Oh wauw, is dat zo’n gauwe auwe envelop dat je plakkertjes van het ene velletje op het andere velletje moet plakken en in een envelop in de envelop moet terugsturen voor een proefpakket en kans in een waanzinnige loterij met echt waar evenveel kans als mensen die wel iets bestellen?!

Reageer