Postcodeloterij / Youtube.com

Gaston van de Postcode Loterij verhuist naar Zuid-Holland

Gaston Starreveld, de presentator van de Postcode Loterij, is verhuisd naar een nog onbekende gemeente in Zuid-Holland. Starreveld kreeg naar eigen zeggen een plotselinge ingeving dat het tijd werd voor een nieuwe omgeving.

“Ja, ik weet niet”, hijgt Starreveld terwijl hij een bankstel en een paar laatste dozen in een vrachtwagen sjouwt. “Ik reed toevallig langs een plek, en ik zag de huizen, de rotonde, de straatverlichting, en ik dacht: hier moet ik zijn. Op deze postcode.” 

Waar de presentator precies naartoe is verhuisd wil hij nog niet zeggen. “Misschien is het Berkel en Rodenrijs, maar misschien ook niet. Ik hou deze plaats nog liever even voor mezelf.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb snel een onderzoekje gehouden onder vijf Vage Kennissen en één Onbekende Kennis. Niemand deed mee met de postcodegokkerij. De vraag is daarom, waarom De Speld een artikel publiceert waarin niemand is geïnteresseerd.

Reageer
gravatar

Goeeehhoeeedemorgen! Uit wel ingelichte bronnen heb ik gehoord dat het nieuwe huis van Gaston binnen het postcodegebied 2583 EZ is.

Dat kan ik wel begrijpen, voor gezelligheid moet je in Duindorp zijn.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

#KleindeelsWaar

– 2583 EZ is van de Houtrustweg aan de rand van Duindorp.
– Gezelligheid daar is nog niet onderzocht wegens brandende bushokjes. De voortekenen zijn echter sl*cht.
– Wij zullen binnenkort overal aanbellen om te zien of wij de heer Gaston Starreveld daar aantreffen.