Martina Unbehauen / Shutterstock.com

Fruitvliegjes zwermen urenlang radeloos rondom tomaat

'Is het nou fruit of niet?'

De tomaat op de fruitschaal van Hester (29) genoot vanmiddag grote ambivalente belangstelling van een roedel fruitvliegjes. Toegehapt werd er echter niet: geen van de gevleugelde diertjes leek te kunnen besluiten of de vuurrode vrucht nou daadwerkelijk fruit was, of niet.

Toen Hester terugkwam van de supermarkt en de schaal aanvulde met een eetrijpe avocado, trokken de fruitvliegjes geïrriteerd naar een minder verwarrende keuken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Onwaarschijnlijk verhaal over fruitvliegjes met wel of geen belangstelling voor een overrijpe tomaat (ze zijn er in werkelijkheid dol op!) die op de foto kennelijk op de tegelvloer ligt van een minder “verwarrende (?) keuken”. En een of andere meid die een schaal (fruitschaal in de woonkamer?) met een of meer (onrijpe?) avocado’s “aanvult” met één rijpe avocado in plaats van ‘m op te eten.

Waar blijft de humor vraag ik mij af.

Reageer