tommaso79 / Shutterstock.com

Binnenkort mag Bram zijn mondkapje af doen maar het masker dat zijn pijn verhult blijft hij dragen

Over een korte tijd zal de mondkapjesplicht worden afgeschaft. Bram (23) die het in de coronacrisis soms zwaar te verduren had, is ook blij dat het gedeeltelijke masker af kan. Het masker dat hij gebruikt om zijn diepe pijn te verhullen blijft echter op.

“Het is fijn dat de mondkapjes af kunnen, maar die lach op mijn gezicht om te voorkomen dat ik huil is nog veel te belangrijk voor me. Je weet het nooit, misschien kan die op een dag af om mijn ware gezicht te tonen, maar tot die tijd blijft ’ie veilig op m’n toet. Het gaat erg goed met mij, haha.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik geloofde al lang niet meer in onze boodschap, maar wat zullen mijn makkers wel zeggen als ik mijn antivaxmasker afleg? Daarom blijf ik ‘m bij publieke bijeenkomsten maar gewoon dragen. Vaxxen is nazi!

Reageer