Elnur / Shutterstock.com

Rogier krijgt van studiekeuzetest het advies om huisjesmelker te worden

Rogier van ‘t Hof staat voor een belangrijk moment in zijn leven. Hij heeft eindexamen gedaan en moet gaan kiezen wat hij hierna gaat doen. Omdat hij geen idee heeft wat hij later wil worden deed hij een studiekeuzetest en daar kwam uit dat hij het beste huisjesmelker kan worden.

“Ik had aangegeven dat ik geld belangrijk vind, dat ik niet graag met mijn handen werk en dat werken in teams niet echt mijn ding is. Toen kwam dit eruit rollen”, vertelt Rogier. “Eigenlijk ben ik wel blij met de uitkomst. Ik ben geen negen tot vijf type en ik hecht best veel waarde aan heel veel geld verdienen. Daarbij heb ik niet zoveel met mensen. Ik ben echt blij dat ik die test heb gedaan, want dit zijn toch beroepen waar je zelf niet snel op zou komen.”

Vorige week werd Rogier gebeld dat hij is gezakt voor zijn examens omdat hij voor alle vakken behalve lichamelijke opvoeding een onvoldoende staat. De eerste stap naar een glansrijke carrière als huisjesmelker is gezet.

De kop boven dit artikel is ingestuurd door een Vage Kennis. Vage Kennissen maken elke maand kans op plaatsing van hun eigen stuk op De Speld. Ook kans maken? Word nu Vage Kennis en ontvang een Speld-item als welkomstcadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sire, U behoeft zich geen zorgen te maken over de betaling van de bemanning van uw toekomstige jacht.
Zoals gebruikelijk betalen wij Uw personeel met graagte. We verdelen de kosten weer over alle ministeries, zodat Uw volk daarvan niks te weten kan komen.

gravatar

Ik ben zwaar teleurgesteld in de hulpvaardigheid van De Speld. Waar moet Rogier de benodigde kennis voor het melken van huisjes vandaan halen?
Ik had hier een lijst van minstens 99 tips voor beginnende huisjesmelkers verwacht.

Reageer