McDonald’s komt met Kater Pounder: burger, kaas en paracetamol

McDonald’s komt met Kater Pounder: burger, kaas en paracetamol

Goed nieuws voor alle mensen die elke week brak bij McDonald’s bestellen: de fastfoodketen heeft een nieuwe burger bedacht, de Kater Pounder. De Kater Pounder bestaat uit een burger, saus en paracetamol (500 mg).

Aan mensen met een onstilbare kater wordt ook gedacht. Je kan de burger upgraden door een dubbele Kater Pounder te bestellen. Hierbij is de burger vervangen door een heel grote paracetamol (1000mg). Het Kater Pounder Menu bestaat uit de Kater Pounder en een flesje water.

Trouwe klant Simoon reageert enthousiast: “Eindelijk kan ik alles wat ik op een zondag eet bij één winkel halen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *