Shutterstock: G-stock Studio

Man wil ex-partner elastiekje teruggeven tijdens weekendje in hotel

Vijf maanden na het verbreken van de relatie heeft Ramon thuis nog steeds het haarelastiekje van zijn ex Kim. Hoog tijd om weer eens af te spreken dus. “Ze wil deze vast graag terug.”

“Hi Kim, lang geleden! Een beetje gek om je zo een berichtje te sturen, maar ik heb jouw elastiekje nog”, stuurt Ramon via LinkedIn, gezien hij op elk ander sociale platform geblokkeerd is. “Ik heb voor ons een hotelletje geboekt in Limburg, kom je ’m binnenkort ophalen?” 

Ramon heeft dit weekend de presidentiële suite gereserveerd in een driesterrenhotel net boven Maastricht. Op de vraag of Kim is ingegaan op zijn avances, antwoordt hij: “Nog niet. Waarschijnlijk was ze ervan uitgegaan dat ze het haarelastiekje kwijt was. Dan is dit natuurlijk wel even een flinke verrassing. Ze is vast dolblij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Ramon,

Ik zou jou graag mijn deskundige advies willen geven. Er ontbreken echter enkele belangrijk gegeven.

Hoe ex is jouw ex?
Is ze jouw ex-éénnachtneukie, ex-eega, ex-teef, ex-verloofde, ex-vriendin, ex-schoonmoeder, ex-elastiekjesverkoopster, ex-buurmeisje, ex-collegaatje, ex-schoolvriendinnetje, ex-lerares Frans, ex-sloof-in-de-huishouding, ex… noem maar op.

Voorts moet ik voor een goed advies jullie beider leeftijd en seks-ervaring (uitgebreid!) weten, bovendien de hoeveel geduld dat je al hebt besteed en hoeveel er nog van over is.

En tenslotte niet onbelangrijk, hoeveel geld heb je over voor mijn advies.

Hou je taai,
Lieve Lita van De Speld
Liefdesadviseuse

Reageer