Arnews / YT

Partijleiders praten al weken met nep-Hamer

Formatie loopt opnieuw vertraging op

De toch al geplaagde kabinetsformatie loopt opnieuw vertraging op. Naar nu blijkt hebben de voorzitters van de 18 fracties in de Tweede Kamer wekenlang gesprekken gevoerd met een nep-Hamer.

“Dit is buitengewoon vervelend”, zegt Kamervoorzitter Vera Bergkamp. “Een of andere grapjas heeft zich voorgedaan als Mariëtte Hamer en alle partijleiders zijn erin getrapt.”

De grap kwam aan het licht toen “Hamer” een gesprek voorstelde met een cluster van PvdD, Volt, Denk, Bij1 en Wybren van Haga. Bergkamp: “Toen schoten we wel in de lach en begrepen we dat er iets niet pluis was.”

De Kamervoorzitter zou niet weten hoe het incident voorkomen had kunnen worden: “Wie in dit land weet er nu in vredesnaam zeker hoe Mariëtte Hamer eruitziet?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Inderdaad zus, aan dat vreselijke groene jasje en dat fantasieloze jurkje, allebei van C&A, dat kapsel van een leerlingkapster en dat leesbrilletje van de HEMA kun je zien dat op de foto de echte Mariëtte Hamer staat.

gravatar

Betsie, de microfoon is van Action en de katheder is van Marktplaats. Waar het behang vandaan komt weet ik niet, maar het ziet er goedkoop uit.

O ja Doutzen, “zier” is ook wel enigszins toepasselijk, maar je bedoelt waarschijnlijk “ziet”.