YT / Brancheorganisatie NBBU

Hamer gaat maandag praten met mensen uit geboortejaren 1972 en 1973

Mariëtte Hamer vordert gestaag met de vorming van een nieuw kabinet. De informateur heeft er al vele gesprekken op zitten en is volgende week toe aan de volgende stap: het cluster van mensen uit de geboortejaren 1972 en 1973.

“De vaart zit er nu goed in”, zegt Hamer tevreden. “Het kwam allemaal wat moeizaam op gang, maar we beginnen tempo te maken. Hierna zijn de kermisexploitanten, mensen met het Smith-Magenis-syndroom en de Hoorn van Afrika aan de beurt. Vervolgens ga ik verder met de geboortejaren 1974 en 1975.”

Hamer hoopt voor het eind van de zomer iedereen gesproken te hebben die dat wil. Daarna komt zij met een advies over een mogelijke coalitie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

(…) mensen met het Smith-Magenis-syndroom en de Hoorn van Afrika. (…)
Met een ernstig syndroom gevlucht uit het onrustige Somalisch schiereiland, dat moet dubbel pijnlijk zijn.

Reageer
gravatar

Nee joh, hier wordt het zeer zeldzame HvA-syndroom bedoeld. Zo zeldzaam, dat zelfs mevrouw Hamer het syndroom nog niet kende voordat de Speld het hier openbaar maakte.

gravatar

Hoe worden de mensen geselecteerd uit jaargang 72 ,73. Komen die uit de achterban van de pvda

gravatar

ik ben een kerngezonde studente van negentien en ik ben al op 12 mei bij Mariëtte Hamer op visite geweest. Gewoon aangebeld, weet je wel.

Reageer
gravatar

IK heb geen SMS, maar zeker weten doe je nooit. Toch ben ik, geloof ik, geruime tijd geleden al door mevrouw Hamer onderzocht. Of ik door haar positief ben beoordeeld, kan ik alleen passief herinneren.

Reageer