FaceCulture / YouTube

Classic FM draait geen muziek meer van Lil’ Kleine

Na het vermeende geweldsincident tussen rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes heeft Classic FM besloten de rapper te boycotten. Het is nog niet duidelijk of het gaat om een tijdelijke boycot of dat Lil’ Kleine permanent niet meer te horen is op Classic FM.

Classic FM laat weten dat het een moeilijk besluit was om Jorik Scholten, zoals Lil’ Kleine in het echt heet, te boycotten: ‘Het is niet voor het eerst dat Lil’ Kleine op deze manier in het nieuws komt. En toch, als mensen Classic FM opzetten, verwachten ze muziek zoals Mozart, Bach en Lil’ Kleine. Maar nadat we Bilal Wahib twee maanden geleden in de ban hebben gedaan, zijn we genoodzaakt hier op een soortgelijke wijze te reageren. Vandaag heeft Classic FM voor het laatst Lil’ Kleine gedraaid. Het is een zwarte dag voor ons allemaal.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik luister weleens naar zenders die uitsluitend klassieke muziek uitzenden. Helaas hoor ik daar nooit echte klassiekers, zoals van Elvis Presley, the Beatles en de Zangeres Zonder Naam. Heel teleurstellend.

Reageer