Andere Tijden

Andere Tijden blijft: moeten we het nu ook echt gaan kijken?

Slecht nieuws voor iedereen die op social media heeft gezegd dat Andere Tijden moet blijven: de NPO heeft besloten om het geschiedenisprogramma op televisie te laten én te verplaatsen naar primetime. Dat betekent waarschijnlijk dat we er nu ook echt naar moeten gaan kijken.

Online reageren mensen geschokt. “Natuurlijk hebben we allemaal de petitie getekend, maar goed: dat was niet met het idee dat het programma écht zo blijven”, zegt Sander Posselaar. “Moet ik hier nu elke keer naar kijken om niet hypocriet over te komen? Hier schrik ik enorm van.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

✅✅I’m under your control. (。❤‿❤。) Let’s have a great time together ==>> ku︆︆︆︆tt.︆︆ it/user8227

Reageer
gravatar

Nee hoor, er zijn nog genoeg andere manier om politiek correct over te komen en daarmee bijval te vergaren. Op Twitter de linkse partijen oproepen elkaar vast te houden bijvoorbeeld.

Reageer