NOS

NOS

Van der Plas: ‘Onacceptabel dat een demissionair kabinet het land enigszins draaiende probeert te houden’

Caroline van der Plas heeft flinke kritiek op het huidige demissionaire kabinet dat knopen wilde doorhakken wat betreft de Nederlandse Publieke Omroep en het mestprobleem. De BBB-leider vindt het ‘volstrekt onacceptabel dat het demissionaire kabinet het land enigszins draaiende probeert te houden'.

“Het is aan de kiezer niet uit te leggen dat er volksvertegenwoordigers jarenlang werken aan beslissingen die ze er nu nog doorheen proberen te drukken, terwijl wij in het belang van het land met formerende partijen het land lamleggen door dag in dag uit keihard dwars te liggen. En dat terwijl we nog niet eens weten of we weleens een coalitie gaan vormen. Zie jij maar eens te verkopen aan de gemiddelde Nederlander dat de volledige verantwoordelijkheid bij partijen komt te liggen die eigenlijk nog niet eens aan zet zijn”, aldus Van der Plas.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *