Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

Shutterstock / Jeroen Meuwsen Fotografie

EU doet alsof Van der Plas nooit met vuist op tafel heeft geslagen

Het nieuws dat de Europese Commissie toch instemt met de natuurherstelwet is als een bom ingeslagen bij de BBB. De partij vindt het ongelofelijk dat de EU nu opeens doet alsof Caroline van der Plas nooit met haar vuist op tafel heeft geslagen.

Niet in de laatste plaats is Van der Plas ‘not amused’. De partijleider werd vandaag compleet verrast: “Alsof ik, Caroline van der Plas, nooit naar Brussel ben gegaan om met mijn vuist, de vuist van Caroline van der Plas, op tafel te slaan. Alsof wij nooit hebben gezegd: wij zijn de BBB uit Nederland en wij willen dit niet. Het is een klap in het gezicht van alle boeren, van alle Nederlanders en van Caroline van der Plas, het gezicht van Caroline van der Plas.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Politiek is een spelletje van geven en nemen, he. Caroline staat nu toe dat ze de natuurherstelwet doorvoeren, zodat we later een betere onderhandelingspositie hebben met het stikstof overschot. Aan de andere kant straalt dit natuurlijk wel zwakte uit.

Reageer
gravatar

De Europaraad, bestaande uit zeer senior Europeanen, las de komst van de BBB-persoon als BB. en in hun tiener jaren was dat Brigitte Bardot, een vrouw die God geschapen had. Daarom dat deze raad het al bij voorbaat al 100% met Caroline van der Plas eens was. Hier zie je dus de kracht van één letter; té veel of té weinig.

Reageer