Duncan Cook Drummond / Shutterstock.com

Horeca-ondernemer begint website prullenbakbier.nl

‘Zonde dat die laatste restjes niet worden opgedronken’

Café-eigenaar Mark Doornvliet uit Dordrecht is een revolutionaire website begonnen: prullenbakbier.nl. De website koppelt horeca-ondernemers die na 18.00 uur nog restjes bier op het terras hebben staan met dorstige mensen.

“Ik merkte dat veel mensen om 18.00 uur het terras moeten verlaten en hun laatste slok laten staan. Dat vond ik zo zonde”, vertelt Doornvliet. En zo ontstond prullenbakbier.nl: een plek waarop horecaondernemers de restjes bier die zij op het terras hebben staan kunnen aanbieden aan mensen die zin hebben in een slok lauw bier dat voor 80 procent uit andermans spuug bestaat. “Op deze manier wordt er niets verspild. Wie wil kan diezelfde avond nog een slokje komen halen.”

Doornvliet wil benadrukken dat het te allen tijde gaat om aangebroken glazen. “Het gaat echt om spillage die anders in de gootsteen verdwijnt. Teveel bestelde fusten gaan gewoon naar het RIVM.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hello, handsome! ✅✅ Fol︆︆low the li︆︆nk, and I wouldn’t let you fall asleep tonight!✅✅ ==>> g︆︆︆︆g.︆︆︆︆ gg/id6281

Reageer