Beeld: YT / OP1

NPO overstag: Andere Tijden blijft, maar dan wel met Astrid Joosten en Paul de Leeuw

‘We moeten ook aan de jongeren denken’

Het NTR-programma Andere Tijden blijft tóch bestaan. Gisteren werd bekend dat het programma gaat verdwijnen, wat leidde tot grote verontwaardiging. Vandaag zegde de NPO toch nieuwe seizoenen toe, maar wel onder één voorwaarde: ze moeten worden gepresenteerd door Astrid Joosten en Paul de Leeuw.

Netmanager Gijs van Beuzekom van NPO2 is blij dat er een oplossing is. “Laten we eerlijk zijn: met de kijkcijfers ging het al een tijd niet goed, en het programma was ook dringend aan verjonging toe. Met Astrid Joosten en Paul de Leeuw slaan we op dat gebied een mooie slag. We kunnen echt weer een frisse start maken.”

Gisteren werd bekend dat De Leeuw en Joosten vanaf 11 juni stoppen als vrijdagduo van Op1. Een aderlating, zegt Van Beuzekom. “Je ging op vrijdag gewoon zó goed geïnformeerd het weekend in. Maar gelukkig hebben ze nu wel weer tijd voor andere dingen.”

De Leeuw en Joosten zelf willen nog niet reageren op het voorstel. “Het komende halfuur willen wij ons vol concentreren op de volgende uitzending van Op1 .”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat er weinig jongeren naar uitzendingen van NPO kijken, is heel begrijpelijk. Dat geldt overigens voor alle televisieprogramma’s. Televisie vinden ze iets voor ouderen.
De moderne jeugd heeft immers geen tijd voor tv. Al hun vrije tijd gaat immers op aan spelen met hun telefoontje (smartphone, red.), internet en elektronische spelletjes (games, red.)

Reageer
gravatar

Ja oma, wat moeten wij oudere mensen nou met internet. Onze dochter Corrie heeft ons eens voorgedaan hoe wij betrouwbaar nieuws kunnen vinden op op zo’n liggend schermpje (tablet, red.) bij… kom hoe heet het ook al weer … o ja de speld geloof ik. Niks dan rare berichten. Dat hoeft niet voor ons. Toch oma?