shutterstock.com/Yvette Bolten

Fieke slikte de pit van een avocado door en nu heeft ze een adamsappel

De 23-jarige Fieke uit Utrecht heeft een ongelukje gehad in de keuken. Ze was bezig met het maken van haar derde portie guacamole voor de dag toen er iets opmerkelijks gebeurde. Zonder dat ze het doorhad graaide ze met haar hand in de bak guac en slikte per ongeluk de pit door die nog in het schaaltje lag. Nu heeft Fieke een adamsappel. 

Fieke: “Ik vind avocado’s super chill. Maar zo verzot ben ik er nou ook weer niet op. Als die pit eenmaal in je keel zit, merk je pas hoe groot die dingen eigenlijk zijn. Het is nu echt een eyecatcher waar mensen blijkbaar niet omheen kunnen. Ik krijg nu steeds de vraag of ik me aan het ombouwen ben tot avocado. Nogmaals: NEE, het was gewoon een foutje.”

Wanneer Fieke de pit laat weghalen, weet ze nog niet. “Het heeft ook wel weer wat, zo’n avocadamsappel. Zolang ik er niet anders van ga praten mag hij wat mij betreft nog wel even blijven zitten. Wie weet levert het ooit nog wel wat op. Een klein avocadoboompje ofzo, met gratis avocado’s. Daar zeg ik geen nee tegen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *