Shutterstock

Nachtmerrie: Floor werd gegijzeld in Teams breakout room

De 19-jarige Floor werd tijdens haar les economie ineens opgesloten in een aparte ruimte waar niemand haar kon horen. “Ik dacht: hier kom ik nooit meer uit.” 

Het drama begon toen ze een Teams-melding kreeg tijdens haar les. “Er stond dat dat ik binnen tien seconden automatisch naar een break-out room gestuurd werd,” vertelt Floor. “Ik zocht er eigenlijk niks achter. Stom van me, want er stond nog wel zo’n waarschuwingsdriehoek bij om aan te geven dat ik naar een plek ging waar het zeker niet deugde.” 

Toen de tien seconden om waren, zag ze waar ze terechtkwam. “Heel het scherm was zwart en ik was helemaal alleen. Niemand kon mij horen. Toen wist ik meteen: ik word gegijzeld. Er was echt geen weg meer terug.” De docent kwam zelfs een keer kijken of Floor niet stiekem was ontsnapt. “Ik dacht echt: wat is dit voor gestoorde gast?” 

Floor zegt geen idee te hebben hoelang ze gegijzeld werd. “Er was niks in die kale, donkere ruimte. Dus ook geen klok. Het zou dus zomaar kunnen dat ik er een paar weken gezeten heb, of misschien wel een aantal jaar. Gelukkig besloot de docent me op een gegeven moment vrij te laten. Ik kan het nog steeds niet bevatten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Teams breakout room? Ik kan me daarbij niks voorstellen. Krijg je daar een orgasme van? Ik heb daarmee geen ervaring. Ik ben wel eens door een docent in mijn billen geknepen. Een nare ervaring maar een groepenuitbraakkamer lijkt mij toch iets anders.

Reageer