Shutterstock: Vadym Pastukh

Leven van man één lange call geworden

Zonder dat hij er erg in had is het leven van Tygo (38) verworden tot één lange call. Wat begon als ontspannen thuiswerken met extra tijd is zijn bestaan inmiddels een eindeloze brei van tijd geworden waarin hij naar zichzelf kijkt op een scherm en dingen prevelt over benchmarks en targets. 

Tygo komt amper nog buiten. Binnen zit hij goed. Hij praat en staart naar zichzelf en een pluimage aan collega’s en klanten. Statusupdates, sessies, evaluatiegesprekken, strategische meetings, projectplanningen, financiële besprekingen, en brainstorms. En dan moet Tygo weer naar de volgende call. 

Midden in het gesprek kapt Tygo ons af: “Ik moet weer door naar de volgende call.” Bellend gaat Tygo de nacht in. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tygo (38) is typisch persoon die geen echt vak heeft geleerd, maar tussen rijkeluis zoontjes vier jaar lang op Nyenrode (Business University in Breukelen, red.) een gewichtig klinkend soort Engels heeft aangehoord.en zich daardoor niet meer in gewoon Nederlands kan uitdrukken.

Reageer
gravatar

Ik heb gehoord, dat de Partij tegen de Burger bestaat uit managers (bedrijfskundigen, JvH). Op het verkiezingsprogramma van de PtdB staat bovenaan:
All executives and consultants in government and business must have an academic degree in management in order to professionally make life difficult for working people