Shutterstock / Akarawut

Shutterstock / Akarawut

Speciale snuiftuin moet thuiswerkers van de Zuidas weer naar kantoor trekken

In een poging om werknemers van de Zuidas na de coronacrisis weer naar naar kantoor te lokken, introduceren steeds meer kantoren op de Zuidas snuiftuinen. “Je ziet kantoren die een powernap-hoekje, een smoothiebar of sportschool bouwen maar wij wilden liever inspelen op de behoefte van de werknemer”, stelt de CEO van een van de vele corporates op de Zuidas.

“We willen niet dat de saamhorigheid afneemt doordat er steeds vaker wordt gekozen voor thuiswerken. De snuiftuin moet mensen naar kantoor lokken én houden. Bovendien merken we dat het bestaan ervan erg bevorderlijk is voor de productiviteit op kantoor”, legt de CEO uit terwijl ze haar neus ophaalt.

“We zijn nu al tevreden over hoe de tuin eruitziet, maar volgende week komen er ook nog papaverplanten binnen. Kom dan zeker nog eens terug”, sluit ze af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Lieve zus, de betekenis van snuiftuin lijkt mij voor de meeste lezers wel duidelijk. Het is een tuin waarin wordt gesnoven. Vooral coca- en papaverplanten komen in zo’n kantoortuin goed tot hun recht.