Student schrijft scriptie in afko’s

Student schrijft scriptie in afko’s

De 20-jarige Olivia de Bruijn heeft haar bachelorscriptie over solidariteit in de Gouden Eeuw (Geeuw) volledig in afko’s geschreven. Haar scriptiebegeleider zegt het werk op deze manier niet na te kunnen kijken, maar daar is De Bruijn het niet mee eens. “Dit is toch logi”, zegt De Bruijn. “Ze moet niet zo nega doen.” Volgens De Bruijn heeft haar besluit om in afko’s te schrijven niets te maken met plagiaatcontrole. “Ik doe geen plaggie, bet.”

Solidari of eigenbelang in de Geeuw
Inleiding
In Nela wordt er jaarli ruim vier miljard eurie gedoneerd aan godo’s. Van de dona’s is een halfje afkomstig van modali’s, maar ook bedrijven en rijke Nela’s (leden) geven aanzienlijke monnies weg.

Holela Gaab vd Brink noemt als voornadrijfjes: vrijwillie, betrokkie, en verla naar een gona. In de Geeuw werd er ook veel gegeven aan skerries. Weeschaps hebben geconclu dat de dona’s nergens in Euro of zelfs globa zo hoog waren als in de Repu.

In deze scrips kijk ik waarom modali’s in de Geeuw monnie gaven en zich druk maakten om skerries. Aan de hand van moderne theo’s en histografi studies heb ik vier overwegi’s voor skerrieliefde gevonden: meeleef, religie, promi en beheersing. In deze scrips onderzoek ik of we deze drijfjes terugzien op picca’s uit de Geeuw.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *