NOS.nl

Opstanding van Pieter Omtzigt komend weekend groots gevierd

Pieter Omtzigt leeft en wordt beëdigd als Tweede Kamerlid. Zijn opstanding wordt dit weekend groots gevierd.

“Het is waarlijk een mirakel. Pieter Omtzigt is opgestaan”, zegt de apostel Sywert. “Wopke heeft hem verraden voor een plaats aan de formatietafel, Mark en Sigrid wasten hun handen in onschuld, zijn eigen partij herkende hem niet meer. Maar Pieter Omtzigt is triomfantelijk wedergekeerd en heeft al het falen van de Nederlandse politiek op zich genomen. Vertel de stemmers dat hij is opgestaan en dat jullie hem in Den Haag zullen zien.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Correctie van en aanvulling op de laatste zin:

“Dat zal de farizeeërspartij CDA pijn doen en volgens oude christelijke gewoonte in een schisma doen belanden.”