Shutterstock.com / Fizkes

Studieschuld van Laura is nog niet eens één bitcoin

Na vier jaar studeren heeft Laura (24) uit Koog aan de Zaan een studieschuld van ruim veertigduizend euro op haar naam staan. Haar ouders en vrienden schrikken van dit bedrag, maar zelf ziet ze het optimistisch in. “Het is nog niet eens één bitcoin.”

‘’Ik denk niet echt meer in de euro”, zegt de student bedrijfseconomie wanneer ze haar studieschuld bekijkt op de website van DUO. “Cryptomunten zijn de toekomst. Als je het door die bril bekijkt, stelt mijn studieschuld niets voor. Één Bitcoin, wat is dat nou? Dan valt het allemaal hartstikke mee.‘’

 Laura is voorlopig niet van plan te stoppen met lenen. “Zolang die bitcoin in waarde blijft stijgen, hoef ik me geen zorgen te maken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *