Nieuwe prognose: bubbel van Daan (26) nog kleiner dan gedacht

De bubbel van de 26-jarige Daan uit Amsterdam is nóg kleiner dan gedacht. Dat blijkt uit een nieuwe voorlopige prognose van het ANP. 

“We wisten al dat de bubbel van een freelancer in de creatieve sector met een sociale huurwoning in Amsterdam niet echt groot is, maar voor hemzelf lijkt het alsof dat het hele universum is”, zegt politiek verslaggever Xander van der Wulp. “Dit moet behoorlijk pijnlijk voor hem zijn.”

“Je moet je voorstellen: gevoelsmatig gaat een partij als BIJ1 voor zo iemand van 54 zetels naar nul of een zetels. En GroenLinks zakt in een klap weg van 76 naar 7”, duidt Van der Wulp. “Dan voel je je ineens heel nietig.”
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Loesepoes, een onhebbelijkheid van jou, die jij gemeen hebt met Daan. Dat zullen we bij Richard (relatietherapeut Snelbinder, red.) verder uitvechten.