Studio Speld & NOS

Studio Speld & NOS

Man gaat strategisch huilen

Nu de eerste exitpoll bekend is, heeft de 28-jarige Noa eindelijk de keuze gemaakt: hij gaat strategisch huilen.

Normaal zou Noa glimlachend op de bank zitten en nog een bakje chips pakken, maar nu de PVV in de exitpoll van Ipsos op 35 zetels staat, gooit hij het over een andere boeg. “Tactisch snotteren tot alle stemmen geteld zijn”, zegt Noa met een glimlach, die direct breekt als hem te binnen schiet dat Geert Wilders straks op staatsbezoek gaat.

Het is een beslissing die je vaker ziet, deze verkiezingen. Nu Wilders in het Torentje lijkt te komen, besluiten meer en meer mensen om massaal strategisch onder een deken te kruipen en zich kapot te schamen. Ze noemen dat ook wel: het bandwagon effect.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ha, Thierry, wat een avond weer. Het is wel jammer dat Pepijn z’n fascistische praatjes niet meer in de kamer kan houden, maar a lá, we kunnen het met z’n drieën ook wel af.
By the way, nu Russisch een hoofdvak is geworden op de Forumscholen, vraag ik me af of je nog wat exemplaren van “Mein Kampf” hebt in het Russisch. Of vraag er een paar aan Vlad. Verleden week zijn onze kids bij de maandelijkse boekverbrandingen iets te enthousiast geweest en hebben alles van Hitler in de brand gestoken (fik trouwens wel goed die shit).
Enfin, laat nog eens wat van je horen en hou op over dat gezeur over koppijn. Dat weten we nu wel.

Reageer
gravatar

Doe maar een heel fust…
of liever meteen maar een complete bodega…
Op een dag dan weet je het je wordt wijnboer.