Lisa F. Young / Shutterstock.com

Man met koophuis ‘tevreden’ over verkiezingsuitslag en ‘benieuwd naar avondeten’

Een man met een koophuis is ‘hartstikke tevreden’ met de voorlopige verkiezingsuitslag en is daarnaast erg nieuwsgierig naar wat er vanavond voor kostje op tafel staat. “Ja, VVD, CDA, en, eh, die linkse partij, D69?“, zegt Ferdinand Haver (43) desgevraagd. “Haha, nee is grapje, D66, die hebben gewonnen. Ja, leuk toch? Ik hoop dat wij thuis kip eten vanavond, daar heb ik zin in.”

Wat betreft de winst en het verlies van de andere partijen heeft Ferdinand, die in Aalsmeer in een mooi twee-onder-een-kap-object woont, ‘niet echt een mening.’ “Ja, god, wel leuk voor die energieke gozer, Thierry Baudet, dat die zo wint. Hij is ook echt niet goed behandeld door de media eigenlijk, vind ik. Mijn vrouw kookt eigenlijk altijd, vandaar dat het eten voor mij steevast een verrassing is.”

Of Ferdinand BIJ1 een zetel gunt kan hij eigenlijk niet zo zeggen. “Ik zeg u eerlijk: ik weet niet wie dat is!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *