Iakov Filimonov / Shutterstock.com

Seks bij de eerste keer winkelen op afspraak, not done?

Sinds een week is het toegestaan om naar een winkel te gaan, mits je ruim van tevoren belt of mailt om een afspraak te maken. Veel mensen vinden het fijn dat het weer kan, maar het is ook onwennig. “Je weet nog niet precies wat de verwachtingen zijn”, vertelt de 27-jarige Bas. “Mag je er de eerste keer meteen op, of is dat raar?”

“Ik was donderdag voor het eerst in een half jaar in een Selexyz”, vertelt Bas (echte naam bij de redactie bekend). “Ik heb het echt gemist om gewoon weer even naar wat boeken te koekeloeren, zonder dat je meteen weet wat je wilt kopen. Maar er was ook een vreemde spanning. Ik dacht de hele tijd: is het gek als ik nu meteen mijn broek uittrek, of kan ik daar beter even mee wachten?”

Volgens seksuologe Marianne van As is het een kwestie van de situatie aanvoelen. “Het is allemaal afhankelijk van de winkel. In een zaak als Selexyz is het misschien beter om pas bij de derde of vierde afspraak verdere avances te maken, als je je veiliger voelt. Maar als het duidelijk is wat de intenties zijn dan zie ik geen probleem. Casual seks in een Intratuin, ik zie niet waarom dat niet zou kunnen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat knappe meisje stond nu bij de broodkraam. Die vent zich uitsloven in spontaniteit.
Ik wist dat ik daarna weer meneer zou zijn.
Gasoven aan.

Reageer