Pieter Omtzigt

Brenda stemt op Pieter Omtzigt vanwege het verzinnen van een MH17-getuige

Normaal heeft Brenda (44) niet zoveel met het CDA, maar bij deze verkiezingen is het anders. Ze stemt om de nummer 2 van de lijst, Pieter Omtzigt. “Omdat hij vier jaar geleden een nepgetuige liet spreken op een bijeenkomst van MH17-slachtoffers.”

Brenda noemt het heel goed dat Omtzigt twijfel heeft gezaaid bij het officiële verhaal over MH17. “Hij deed dat eerder in de zaak-Demmink. Heel mooi hoe hij bleef hameren om die man te vervolgen vanwege pedofilie, ook al was er geen bewijs. Ook vind ik het dapper hoe hij pleitte voor hardere fraudebestrijding door de Belastingdienst na de Bulgarenfraude.”

Brenda besluit: “Omtzigt is gewoon precies waar ik voor sta: wantrouwen in elkaar. Wantrouwen in Nederland.”
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pieter lijkt verbazingwekkend integer voor een politicus. Geen goeie voor de VVD, daar heerst de Rutte-doctrine: niks opschrijven, mondje dicht.

Reageer
gravatar

Volgens mij is dit stukje betaald door het Kremlin. Of was het nou de Turkse regering, of de Braziliaanse, of QAnon? Sorry, ik ben het even kwijt allemaal. Nou ja, in ieder geval zit er een foute club achter!

Reageer
gravatar

Quote: ‘Brenda besluit: “Omtzigt is gewoon precies waar ik voor sta: wantrouwen in elkaar. Wantrouwen in Nederland.”

In dat geval kun je beter op meneer Wilders van de PVV stemmen. 😉😉

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

Reageer